Jachtwerf Willemsoord
Nederlands English Deutsch

Raymond en Cindy Prikken

Willemsoord 41

1781 AS Den Helder

06-54928547

info@jachtwerfwillemsoord.nl

Campers

 Welkom bij de camperplaatsen op Willemsoord!

 

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperplaatsen waar u uw camper kunt neer zetten en genieten van een verblijf op deze unieke locatie. 

 

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen (binnen) en schoon water innemen. Sinds april 2015 zijn er ook stroompalen. U kunt hier gebruik van maken doormiddel van een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje is € 1,- voor 2kwh. Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij de jachthaven.

 

U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van de camperstaanpaatsen. Het tarief bedraagt € 15,00 per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgingsruimte zijn inbegrepen. Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor gebouw 41. In het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid i.v.m. werkzaamheden te bereiken op 06-54928547.


Voor uw verblijf kunt u afrekenen in het havenkantoor.Dit is het gebouw aangrenzend bij de camperstaanplaatsen, gebouw 41. Buiten de openingstijden om wordt het campergeld geïnd door de havenmeester die 's avonds bij u langs komt.


Helaas reserveren we geen camperplaatsen. 

 

LET OP, LET OP!!:

Van 28 juni tot en met 11 juli is een groot gedeelte van onze camperplaats gesloten in verband met de kermis die op de parkeerplaats achter onze camperplaats wordt gehouden. We hebben tijdelijk plek voor 13 campers. Vanaf 12 juli zijn er weer 40 plekken beschikbaar. 

Powered by: WebBuro WebBuro