Jachthaven

Welkom bij Jachtwerf Willemsoord!

Jachthaven Willemsoord is gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was.De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend en uniek cultureel erfgoed. Willemsoord is een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkeld heeft tot open stadsdeel.

Sanitaire voorzieningen

Jachthaven Willemsoord is een moderne en veilige jacht- en passantenhaven met ruime sanitaire voorzieningen en wasserette.

De sanitaire voorzieningen kunt u vinden in gebouw 41 en 56. In gebouw 41 is een speciale babyverzorgingsplek.

Gebouw 56 beschikt over een invalidetoilet en daar kunt u ook de wasserette vinden. Hier kunt u gebruik van maken door middel van een sepkey. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor.

Havenkantoor

Het havenkantoor is gevestigd in gebouw 41. Het is in het seizoen dagelijks geopened vanaf 8:30 uur of bij afwezigheid in verband met werkzaamheden te bereiken op 06-54928547.

Brandstof en afval

De jachthaven is voorzien van een brandstofponton waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Huisvuil en glas kan worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op de wal.

WIFI

Verder is de jachthaven uitgerust met een WIFI-systeem waarvan u gebruik kunt maken.