Werf

Welkom bij Jachtwerf Willemsoord!

De plek waar u als watersporter een totaal concept aantreft om optimaal te genieten van de watersport. Naast de aanwezigheid van een jachthaven kunt u nu ook gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken van een werf.

Stalling

Winterstalling van uw schip bij Jachtwerf Willemsoord kan zowel binnen als buiten. Ook voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf mogelijkheden.

Door middel van onze Travellift kunnen wij uw boot uit en in het water hijsen.
Tevens reinigen wij uw onderwaterschip op de speciaal aangelegde afspuitplaats naast de werf. We hebben de mogelijkheid om schepen tot 30 ton te hijsen.

Voor de stalling beschikken we over bokken om uw zeil- of motorboot zorgvuldig te kunnen stallen.

 

Onderhoud

In overleg kunt u het gehele jaar door zelf onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren. Mocht u er echter zelf geen tijd voor hebben, kunnen wij desgewenst zorgen voor onderhoud en zijn wij u graag van dienst.

Bij Jachtwerf Willemsoord kunt u terecht voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. U kunt daarbij denken aan:

Schilderwerkzaamheden

Het schilderen van het onderwaterschip tot het compleet lakken van de romp en opbouw van uw schip in een 1- of 2-component verfsysteem.

Teakdek

Het onderhoud van een teakdek of het inleggen van een nieuw teakdek.

Motoronderhoud

Het winter- en zomerklaar maken van uw motor, motorolie verversen, brandstoffilter vervangen en totale revisie.

Hydrauliek, installatietechniek en elektronica

Boeg- en hekschroeven inbouwen, acculaders en omvormers, verlichting en verwarmingssystemen.

Voor werkzaamheden die niet hierboven genoemd staan, maar die u wel graag wilt laten uitvoeren, kunt u altijd contact met ons opnemen.